вівторок, 16 вересня 2014 р.

Урок мужності


Теплий вересневий ранок. Ще по-літньому пригріває сонечко і легенький вітерець спокійно колише дерева. Вулицями Нововасилівки поспішають до школи учні. Але щось незвичне є у їхній ході. Маленькі школярики, одягнені у вишиванки, як ніколи поспішають у свої класи. Сьогодні у них важливий урок – Урок мужності.
11 вересня вчителі початкових класів Нововасилівського НВК Романенко Н.М., Бабешко Т.В., Заярна Л.І., Пташнік М.І. провели Урок мужності, який став продовженням першого уроку «Україна – єдина країна». На уроці говорились про те, що на території нашої держави іде війна, війна за незалежність. Багато молодих людей йде добровільно захищати свою Батьківщину. Вони готові віддати своє життя, аби мир панував у кожній нашій домівці. Згадуються імена загиблих героїв АТО Херсонщини. Серед них: Олег Ліфінцев, Сергій Стаднік, Андрій Тихолаз, Денис Єрмоленко, Руслан Старчеус, Олег Пєшков. Пам'ять про них вшанували хвилиною мовчання.
Діти познайомилися з біографією нашого земляка, іванівця - Сабадаша Віталія Олександровича, який перебував в зоні АТО на Донбасі. А потім на екрані з’являються фотографії наших земляків-односельчан: Перепелка С.А., Понурка А.А., Медведовського О.С., Гришечкіна О.Є., які сьогодні захищають мир і спокій нашої держави.

Урок закінчився словами «Ми єдина країна!». Незважаючи на всі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної, багатої та квітучої держави, чистого неба над головою.

Немає коментарів:

Дописати коментар