понеділок, 2 червня 2014 р.

       Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
1 червня 2014 на базі Нововасилівського НВК розпочав роботу  пришкільний табір з денним перебуванням  «Горизонт». Після і святкової лінійки  діти відвідали свято у сільському будинку культури, яке організували та провели Марусяк Л.В., Місяць Ф.В., Попова Л.В.  Для дітей було проведено розважальну програму  «Міс Дюймовочка», ігри, конкурс малюнків на асфальті, змагання з шахів. Всім дітям  було вручено солодощі, а конкурсанткам вітальні стрічки та подарунки.

Тож бажаємо Вам хорошого відпочинку, доброго здоров'я, мирного неба, радості від кожного прожитого дня. Любіть і поважайте своїх батьків, землю, яка нас годує посміхайтеся і будьте щасливими! 












Немає коментарів:

Дописати коментар