четвер, 13 березня 2014 р.

Нема ніде такої вроди,
Нема дівочої краси,
Вода-неначе чисті води,
Неначе крапелька роси.
Такими словами розпочалася конкурсно-розважальна програма «Міс   1-й клас» у Нововасилівському НВК. Україна славиться красунями здавна. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно, любов і шана до рідного краю. Такими рисами наділені і дівчатка,які брали участь у конкурсі. Це наполеглива і старанна –  Самохіна Ольга, артистична і мила – Тараненко Вікторія, миловидна і енергійна – Федорчук  Діана.  Учасниці брали участь у конкурсах  «Знайомство», «Поетичний», «Пісенний», «Маленька помічниця», «Господарочка», «Попелюшки» та «Танцювальний». Дівчатка дуже добре впоралися із завданнями, які оцінювало журі у складі директора Нововасилівського НВК Гасаненко Т.В., педагога-організатора Ніколаєвої О.М., бібліотекаря Курдіної Л.А. Кожна із конкурсанток отримала подарунок і грамоту за перемогу в номінації. Так, Федорчук Діана перемогла в номінації «Міс Господарочка»,Тараненко Вікторія – «Міс  Грація», Самохіна Ольга – «Міс  Чарівність».
           Для своїх найрідніших, найкращих, найулюбленіших матусь діти підготували святковий концерт та вручили подарунки, виготовлені  своїми руками.
          Мені хочеться сказати слова щирої подяки усім батькам і всім учасницям за серйозну підготовку до конкурсу, за вашу сміливість і старання.
Пташнік Марина Іванівна,
                                                                                      класний керівник 1 класу
                                                                                    Нововасилівського НВК



Немає коментарів:

Дописати коментар