понеділок, 3 лютого 2014 р.

 28 січня 2014 року у Нововасилівському НВК для учнів 5-11 класів було проведено виховну годину  до 70-річчя утворення Херсонської області «Тих днів не змовкне слава». Мета заходу – формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого; формування й розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Вітчизни, на прикладі подвигу людей старшого віку та дітей війни; виховання любові до рідного краю. На свято були запрошені депутати Нововасилівської сільської ради Гасаненко Т.В., Малашок В.В., Дебела В.В.
Для учнів було проведено незвичайний урок, вони зазирнули в глиб історії визволення Херсонщини, згадали імена тих, хто в тяжкий для нашої країни час здійснив неповторні подвиги, хто не пощадив самого життя, заради щастя нинішніх поколінь. Учні з захопленням слухали про історію нашого краю, сподобалась їм і конкурсна програма, діти активно приймали участь у грі «Чим славиться наша Херсонщина?». На завершення уроку учням було показано фільм «Заповідна Херсонщина».
29 січня 2014 року для учнів 1-4 класів проведено годину спілкування «Херсонщині – 70» з метою  виховання у учнів почуття патріотизму, небайдужості та шанобливого ставлення до видатних особистостей, відданих патріотів та значущих подій різних історичних епох Херсонщини і України. На заході  були присутні батьки учнів. Діти переглянули презентацію «Рідний край, де ми живемо, Херсонщиною звемо».
 На власному  офіційному веб-сайті  novovasiliv-nvk.at.ua  створено тематичну рубрику «Херсонщині - 70».

Учні Нововасилівського НВК прийняли участь у творчій акції «Рушник Херсонщини».







Немає коментарів:

Дописати коментар